Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zidane nyilatkozata

"Köszönöm, hogy gratuláltál a győzelemhez, mert ez érdekel minket: ma szereztünk három pontot. Még mindig harcban vagyunk, és az utolsó percig mindent beleadunk. Elégedett vagyok teljesítményünkkel, egy nagyon jó játékkal, még mindig harcolunk, és a végsőkig küzdünk. Tudtuk, hogy ez így lesz."
"Nagyon nehéz volt, de még mindig küzdünk. A Real Madrid két bajnoki címet veszített az utolsó napon, és megpróbáljuk ezt megnyerni az utolsó pillanatban. Mindent megadunk hogy  megnyerjük ezt a bajnoki címet."
"Már beszéltem róla. A játékvezető elvégzi a dolgát, mindent megtesz, és ennyi. Mindenkinek megvan a feladata. Azt mondták, hogy megérintette a kezével, de ennyi."
"Hazugság, hogy elmondtam a játékosaimnak, hogy elmegyek. Miért mondanám a játékosaimnak, hogy elmegyek? Csak engem zavar a végső befutó vége és a tét. Ami pedig minden mást illeti, meglátjuk, hogy itt lesz a szezon vége."
Dicséret Nacho-nak
„Egyáltalán nem kérdés, hogy itt kell befejeznie a karrierjét. Előadásai valóban lenyűgözőek. Már régóta mindent kiad a pályán, és megérdemli, hogy itt legyen."
Hazard
"Nincsvele semmi baj. Jelenleg más játékosok játszanak. Mindig 11 játékost kell megneveznem, és ennyi van benne. Odabent van, és hozzájárul a munkájához. Minden mérkőzésen döntéseket kell hoznom."